Inscripcions

INSCRIPCIONS

Tota la informació sobre la cursa POPULAR incloses les inscripcions es troba a aquest enllaç.


CAMPIONAT DE CATALUNYA RELLEUS:

Les inscripcions a les categories de Relleus es faran únicament a través dels clubs.
Cada club FCOC haurà d'omplir un excel que li proporcionarem a través de la llista de Clubs FCOC (correu electrònic). S'haurà d'omplir un sol excel per a cada club i retornar-lo per mail a relleuscapolat@gmail.com

No s'acceptarà cap inscripció individual ni cap pagament individual a les categories de Relleus. 
En cas que algún corredor de club quedi sense equip, es podrà posar en contacte amb nosaltres (relleuscapolat@gmail.com), per tal de trobar-li equip. Us recordem també que podrà córrer el circuit C1 de la popular.

Adjuntem especificacions del reglament per aquest any 2016:
CAMPIONATS DE CATALUNYA DE RELLEUS

Les categories del Campionat de Catalunya de relleus seran:
 - Infantil (categoria sense restricció de gènere) – edat 12 anys o menys i amb recorregut de característiques físiques i tècniques equivalents a la categoria HD10 de Copa Catalana
 - H/D cadets  – edat 16 anys o menys i amb recorregut de característiques físiques i tècniques equivalents a la categoria HD14 de Copa Catalana
- H/D júniors – edat 20 anys o menys 
- H/D sèniors - categoria absoluta 
- H/D veterans – edat 35 anys o més 
- H/D màsters – edat 45 anys o més i amb recorregut de característiques físiques i tècniques equivalents a la categoria HD50 de Copa Catalana 

Els equips seran de 3 participants exceptuant H/D-Màsters, D-Veteranes, D/H-Júniors, H/D-Cadets i infantil, que seran de 2 participants. 

La sortida serà en massa i la classificació estarà determinada per l’ordre de creuament de la línia d’arribada.

Terminis:

El termini d'inscripcions pel Campionat de Catalunya de Relleus finalitza el divendres 3 de juny a les 23:59h.

No es podran fer inscripcions als Relleus a partir de llavors. Només acceptarem inscripcions a la cursa Popular.Assegurances:

Tots els inscrits hauran d'estar federats a la FCOC. Recordem que aquest any no hi ha conveni amb la FEEC. En cas contrari caldrà fer-se una llicència temporal el mateix dia de la cursa, per la qual cosa es necessita el número de DNI complet i la data de naixement. 

Cal recordar que els equips que vulguin puntuar pel Campionat de Catalunya de Relleus hauran de ser 100% federats FCOC.

Preus cursa:

Pagaments:

El pagament de les inscripcions es farà al número de compte (d'ING DIRECT)
ES57 1465 0280 0119 0023 3920  indicant el nom del Club pel qual feu el pagament. Podeu portar el resguard el mateix dia de la cursa o enviar-lo per correu a relleuscapolat@gmail.com.


Sistema de cronometratge:


El sistema de cronometratge del Campionat de Catalunya de Relleus serà amb Sportident en totes les categories.

Les persones que no disposin d'un xip o tarja electrònica Sportident, podran llogar-ne una abonant 6€ en concepte de lloguer, que caldrà afegir a la quota d'inscripció a l'hora de realitzar el pagament.
Per recollir les targes llogades, caldrà adreçar-se a la zona d'inscripcions el mateix dia de la cursa. Com a fiança de la tarja sportident caldrà deixar el DNI, que serà retornat al finalitzar la cursa, un cop es retorni el xip a l'organització.


Per qualsevol consulta sobre les inscripcions us podeu adreçar via correu electrònic a relleuscapolat@gmail.com.