Informació general

Com arribar-hi, accés i recepció:


                                                                 (si cliqueu sobre la imatge se us amplicarà)

Des de la C-16 sortir per Solsona, Avià, La Valldan i Berga Sud, i agafar la carretera C-26 direcció Berga-Solsona. A la primera rotonda direcció Avià-Solsona-La Valldan i a la segona rotonda direcció La Valldan.

Aquí al polígon La Valldan teniu molt lloc per aparcar cotxes, per això us demanem que a partir d’aquí només pugeu amb els cotxes completament plens, ja que a dalt anirem justos de pàrquing prop del centre de competició i ja no hi ha cap altre lloc on deixar cotxes que no sigui la carretera.

Travesseu el polígon, a dalt de tot aneu a l’esquerra, i continueu endavant per un camí asfaltat que enllaça amb la carretera BV-4241. Aneu cap a l’esquerra (direcció Sant Llorenç de Morunys). 

Just abans de travessar el túnel, gireu a l’esquerra direcció Capolat-L’Espunyola. A partir d’aquí ja trobareu senyalitzacions de com acabar d’arribar a la zona d’aparcaments per a la cursa.

Disposarem de pocs espais per aparcar, per això demanem la col·laboració de tots, tant pel que fa a arribar amb els cotxes completament plens, com per seguir les instruccions de la organització a l’hora d’aparcar. Veniu amb temps d'antel·lació si us plau.

Siusplau, sobretot NO APARQUEU fins que no trobeu algú de la organització que us indiqui on fer-ho.

Us recordem que NO ESTÀ PERMÈS l’accés amb autocaravanes més grans que una tipus California, i que està totalment prohibit acampar o pernoctar a la zona de cursa de Capolat la nit de dissabte a diumenge.

La distància dels pàrquings fins al centre de competició és de poc més de 400 metres, per una pista ampla en pla i baixada, caminant uns 5 minuts, totalment apta per a cotxets de canalla.

Al centre de competició podreu muntar-hi les tendes dels clubs per a fer ambient. Hi ha alguns arbres que fan ombres, però recomanem portar tendes, tant per si fa molta calor com per si cau un xàfec.


Sortides

S'habilitaran dues zones de sortida.

 - Cursa de Relleus

La zona de sortides i la zona d'escalfament estaran situades al costat mateix del centre de competició. S'habilitarà una zona especial pel públic.

 - Cursa Popular
Els participants de les diferents categories de la Cursa Popular aniran sortint esglaonadament a partir de les 10:30h fins les 11:30 des d'una sortida diferent convenientment senyalitzada des del centre de competició i molt propera a ella.

Arribades

Tot corredor haurà d'adreçar-se a la zona de descàrrega de la tarja electrònica (SportIdent) en finalitzar la cursa, independentment de si s'ha finalitzat correctament el circuit o si és el cas de retirada de la competició. La carpa de sportident estarà situada al centre de competició just passant l'arc de meta.

Pels corredors de les diferents categories de la Cursa de Relleus, es realitzarà una explicació del funcionament del Campionat de Catalunya de Relleus a les 9:30h al mateix centre de competició, per tal de coordinar el relleu per al segon i tercer rellevistes.


Zona d'espectadors


Per tal de gaudir de l'espectacularitat de la sortida i arribada del Campionat de Catalunya de Relleus s'habilitaran zones especials d'espectadors degudament senyalitzades. Comptem amb la participació de tots vosaltres per animar tots els participants.

Serveis

El dia de la cursa, tots els participants i acompanyants podran gaudir dels següents serveis, situats tots ells al mateix centre de competició:
     
-        Lavabo
-        Avituallament líquid i sòlid després de la cursa
-        Ambulància
-         Zona d'espectadors
-          Botiga de material d'orientació i muntanya Costa Esports Gironella, no us perdeu les ofertes que hi haurà!
-         No hi haurà guarderia

Residus i imperdibles

Des del Club Esportiu Farra-O, us demanem que sigueu respectuosos en deixar el centre de competició tal i com l'hem trobat.
Disposareu de punts per llençar-hi la brossa degudament indicats al centre de competició.
És responsabilitat de tots els orientadors, poder seguir gaudint d'aquests fantàstics mapes de Capolat en futures ocasions.


Demanem també, que us porteu els imperdibles, l'organització no en repartirà.